Easy A

Genial. Pur şi simplu genial. Nu ştiu de ce a fost premiat de MTV ca cea mai bună comedie a anului 2011, pentru că din punctul ăsta de vedere nu e cine ştie ce, dar ca film de vizionat vineri seara e o capodoperă. Da, OK, e comic, pe alocuri, dar e mai mult o modalitate plăcută de pierdut timpul. Şi totuşi.. GENIAL. Îl recomand din toate organele.

Povestea sună cam aşa. Olive, o liceeană anonimă (toţi suntem, huh?), cu un simţ al umorului simpatic, o minte pe prietena sa că şi-a pierdut virginitatea cu un anume George (eh na). Zvonul se răspândeşte repede (făcând-o să se simtă importantă), iar cei ce ştiu adevărul încep să o plătească pentru a spune că i-au tras-o, şi diverse alte cretinisme pentru a avea şi ei o viaţă socială acceptabilă.

Cum toată şcoala o numeşte o “paraşută ordinară”, aşa începe să se comporte. Se îmbracă în haine de prostituată şi afişează o atitudine bimbo. Convenabil, nu? Destul. În final, se satură să fie tratată ca o curvă, şi îşi spune povestea pe net, în faţa întregii şcoli. Viaţa îşi reia cursul normal, şi primeşte o limbă de la tipul pe care îl plăcea din clasa a VIII-a.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu